Skip to main content
Logo for betalingskort hos sydfynswebdesign.dk
Giv et godt førstehåndsindtryk
med en flot og brugervenlig

Webshop

Jeg leverer en sikker og skalérbar webbutik med plads til alle dine produkter, sider m.m. og med et brugervenligt design, der giver dine kunder et godt indblik i hvem du er, og hvad du tilbyder. Jeg kan også hjælpe med at lægge tekster og billeder ind, eller oprette de produkter og sider du skal have, eller den blog du skal bruge. Det aftaler vi.

Thomas Eriksen

+45 31723542

hej@sydfynswebdesign.dk

Ny webshop

– Enkelt overblik over varer og salg.

Se eksempel – cheapsheep.dk

Med en webshop bygget i WordPress, er du fremtidssikret. Hurtigt overblik over det månedlige salg, automatisk lagerstyring, mulighed for besøgsstatistik og det hele er Google-optimeret. WordPress følger din virksomheds udvikling og er skalérbar. Du kan selv tilføje produkter, fjerne udgåede modeller og meget mere. Du kan også få mig til at vedligeholde din webshop. Der er et hav af muligheder for funktionsudvidelser.

Ring eller skriv til mig. Så kan vi sammensætte en passende tilbudspakke til dig.

Læs mere om fornuftige overvejelser, inden du går i gang med din nye webshop.

Kvalitetsdesign

Din webshop vil virke både på mobiltelefon, tablet og alm. computer. Sammen vælger vi en farve- og skriftopsætning, der passer til dit ønske. Du kan altid skifte den senere, hvis du ønsker. Intet er låst fast.

Hurtig og sikker

I dag vil besøgende højst vente 2 sek. før en webshop er klar til visning. Hastighed kan afgøre om en brugeroplevelse bliver god eller dårlig. Jeg kan forsyne dig med hurtig indlæsningshastighed og med et SSL-certifikat, så al data, er godt beskyttet.