Skip to main content

Service på din hjemmeside

Opdateringer er vigtige for sikkerheden på din hjemmeside


Uønskede gæster

Under kølerhjelmen på en hjemmeside, ligger der tusindvis af linjer af kode, som hackere gerne vil få kontrol over. De leder efter hjemmesider, som mangler de opdateringer, som skal lukke huller. Du kan selv se når der er opdateringer. Du får en mail og du bliver mindet om det hver gang du logger ind på din hjemmeside. Du kan selv gøre det, eller du kan få mig til det. Med et eftersyn, får du opdateret og sikkerhedskopieret din hjemmeside, så du ikke skal tænke på det.

Når man opdaterer sin hjemmeside

Som med computere, telefoner og andet digitalt udstyr der kan kommunikere, skal hjemmesider og webshops opdateres. Opdateringerne (datafilerne) koster ingenting. Men når man opdaterer en hjemmeside eller webshop, kan der i nogle tilfælde gå noget galt, så hjemmesiden går ned. Det kan f.eks resultere i et betydeligt tab af omsætning, og derfor kan et jævnligt eftersyn fra en tekniker, være godt givet ud.

Fejlrettelser

Med tiden kan en hjemmesides indhold udløse fejl, hvis det f.eks. er afhængig af en forældet teknologi, en udløbet licens eller en manglende opdateringer. En hjemmeside giver jeres publikum et indtryk af hvem I er. En side med mange fejl giver et tilsvarende indtryk af jer.


Alm. service 650,-/time

 

Abonnement

(ring for pris)

Thomas Eriksen

+45 31723542

Webdesigner

hej@sydfynswebdesign.dk