Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har særlige ønsker til min hjemmeside. Kan du hjælpe mig?

Ja. På opstartsmødet hvor vi afklarer dine behov, sammensætter vi en pakke der passer.

Er jeg bundet til Online Eftersyn?

Nej. Hjemmesiden er din og den vil virke på alle andre webhoteller.

Jeg bruger WordPress som er verdens mest anvendte system til at bygge hjemmesider, webshops, blogs, m.m. Man siger at mindst 1/4 af hele Internettets hjemmesider er bygget på WordPress, så det er gennemtestet af udviklere, designere og brugere. Det er utænkeligt at du ikke har besøgt en hjemmeside bygget på WordPress. Denne hjemmeside er. Det betyder også at hvis du ikke vil bruge mig i fremtiden, er du ikke låst til noget system. Din nye samarbejdspartner kan overtage hvor jeg slap. Uden beregning, uden datatab. Kvit og frit.

Er det svært at bruge? Kan jeg ødelægge noget?

Nej. Det behøver ikke være svært. Det hele står på dansk (eller hvad du foretrækker), og der findes et hav af vejledende videoer på nettet du kan se, så du kan få hjælp. Ellers kan jeg hjælpe dig. Du kan ikke lave varig skade. Jeg kan tage en regelmæssig backup (sikkerhedskopi), så vi kan redde din hjemmeside.

Hvorfor er din pris sat som den er?

En hjemmeside kræver adskillige trin for at stå klar.

Et domæne og et webhotel. Det skal være på plads først.

Hjemmesidens grundstruktur skal installeres. Derefter skal dine informationer og oplysninger udfyldes og dit indhold skal lægges ind på individuelle sider, kategorier, osv. Derefter skal hjemmesiden designes og tilpasses.

Installationerne kræver nogle velovervejede klik, men tilpasning, design og overvejelserne tilknyttet, samt rådgivning til kunden tager tid. Omkring 3-4 uger. Men det er nødvendigt for et godt resultat. Webdesign ser nemt ud, men et grundigt, brugervenligt design har krævet tid. Det er tidskrævende og man skal give sine øjne tid, så man ikke stirrer sig blind på evt fejl.

Er der nogen ekstraomkostninger?

Hvis du vil have ting på hjemmesiden, som går ud over vores aftale så, tilbyder jeg dig hjælp til timesatsen på 500kr. ekskl. moms.

Er hjemmesiden sikret mod hacking og fremtidens og teknologiens udvikling?

Ja. Du får et sikkerhedssystem indbygget, som bør vedligeholdes med opdateringer, hvis du vil undgå at din hjemmeside med tiden bliver sårbar. Det gælder for alle hjemmesider generelt. Også webshops.

Hvad fremtiden bringer ved vi ikke, men WordPress er et hjemmesidesystem der har været tilgængeligt i mere end 10 år og har tilpasset sig, med stadig flere brugere og udviklere. Med en løsning fra mig vil du/I stå lunt i svinget når fremtidens vej slynger sig.

Skal min hjemmeside vedligeholdes?

Ja, det skal den. Som mobiltelefoner, computere og andet digitalt udstyr kommer der jævnligt opdateringer, som optimerer sikkerheden, systemet og brugeroplevelsen som besøgende. En hjemmeside bør overvåges mindst en gang om måneden for at holde en forsvarlig standard. Jeg kan hjælpe med det, hvis du ønsker.

Er min hjemmeside synlig for alle?

Ja. Som udgangspunkt. Men der er millioner af hjemmesider på Internettet og de gør hvad de kan for at blive set på f.eks. Google. Det hedder kaldes for søgemaskineoptimering. Man kan også vælge at være synlig på sociale medier med en profil og regelmæssige indlæg, for at udbygge en følgeskare. Man kan også dele visitkort ud. Jeg kalder det hele generelt for søgeoptimering eller synlighedsoptimering.

Kan jeg gøre mig synlig på Nettet uden at bruge penge på markedsføring?

Ja, det kan du. Det handler om at tænke sig om og sammensætte en strategi med øje for sin målgruppe. Hvis jeg skulle hjælpe dig, ville jeg spørge hvor din målgruppe befinder sig og så “fiske” der. Vi kan tage en snak om hvilken madding du bør bruge; hvornår, hvor ofte og hvordan du bør fiske.

Jeg har en hjemmeside i forvejen. Kan du gøre den bedre?

Jeg kan tage et kig på den og tage stilling til hvad jeg vil gøre ved den. Hvis ikke jeg mener at jeg kan hjælpe dig, siger jeg det til dig. Det kan f.eks. være hvis du har værdifulde links eller bruger et hjemmesidesystem jeg ikke kender.

Kvalitetsdesign

Din hjemmeside vil virke både på mobiltelefon, tablet og alm. computer. Sammen vælger vi en farve- og skriftopsætning, der passer til dit ønske. Du kan altid skifte den senere, hvis du ønsker. Intet er låst fast.

Hurtig og sikker

I dag vil besøgende højst vente 2 sek. før en hjemmeside er klar til visning. Hastighed kan afgøre om en brugeroplevelse bliver god eller dårlig. Jeg kan forsyne dig med hurtig indlæsningshastighed og med et SSL-certifikat, så dine data godt beskyttede.