Skip to main content
Miljøvenlig virksomhed
Logo til sydfynswebdesign.dk

Sydfyns Webdesign planter træer for en grønnere fremtid.

Miljøvenligt og bæredygtigt webdesign.

For at bære virksomhedens del af det fælles ansvar for minimeringen af CO2, bruges strøm fra vindmøller. Afbrændning af fossile brændsler som kul og olie påvirker naturen negativt, og er en forældet kilde til energi.

Sydfyns Webdesign planter ligeledes træer, gennem Den Danske Naturfond, for hvert projekt der gennemføres for en kunde. Derfor virksomhedens grønne farve.

Gennem teleselskabet, Greenspeak, støtter Sydfyns Webdesign bl.a. også Verdens Skove og Dansk Vegetarisk Forening.

Vindstød leverer al den el der bruges i firmaet. 100% vindenergi fra danske vindmøller.

Det betyder at du, som kunde, også er med til at værne om naturen.

Billede af bæredygtig vindmølle hos sydfynswebdesign.dk
Logo til den danske naturfond

Areal af skov frikøbt

Hver måned donerer jeg gennem Sydfyns Webdesign til opkøb af 10m2 naturområder som fredes. Det er blevet nu til 416 m2 skov. Det er ikke meget, men det er hvad jeg kan være med på, og jeg vil hellere gøre noget end lade være.

Hvis vi alle gør noget kan små kopper vand blive til have. Træer binder CO2, ved at bruge CO2 som byggemateriale. Faktisk bruger træet kun kulstoffet – C – og frigiver O2, som er livsnødvendigt for os mennesker og dyr. Sammen med andre erhvervsdrivende og private støtter jeg genoprettelsen af vild natur i Danmark.

Jeg har også givet for ca 100m2 skovcertifikater i gave, men det indgåer ikke i min månedlige donation.

Certificering fra World With Web

Worldwithweb.org er en nonprofit-organisation der arbejder for at reducere dataforbruget på Internettet, fordi det forbruger enormt meget elektricitet. Ca 3%, eller lige så meget som hele flybranchen.

Hver gang vi streamer en film sætter vi en server igang et sted i verden, der sender hos filmen. Hver gang vi sender et billede, eller en video så kræver det også strøm fordi vores kameraer tager billeder i høj opløsning og det betyder stor datamængde at sende.

Jeg har ladet min hjemmeside gennemlæse af folkene bag worldwithweb.org og de har scoret mig 94 point ud af 100. Det er også min mission at lave miljøvenlige hjemmesider til mine kunder.

Klimamål for Online Eftersyn