Skip to main content

Det er Thomas fra Sydfyns Webdesign. Ham, der har hjulpet dig med din hjemmeside.

Jeg vil høre, hvordan det går med hjemmesiden. Kører det som det skal, eller er der noget du kunne tænke dig var anderledes?
Måske har du taget styringen og har lært dig selv at bruge og bygge videre på den gennem videoer fra YouTube. Det håber jeg, for det er en rar følelse at kunne selv.

Er der noget du synes din hjemmeside har brug for?

Måske har du set noget smart på en hjemmeside du har brugt og kunne godt tænke dig den samme mulighed på din egen. Måske et bookingsystem, en tilmeldingsformular, et nyhedsbrev eller noget fjerde.

Din hjemmeside kan f.eks. udstyres med et bookingsystem, så dine kunder selv kan bestille tid hos dig online. Uanset om du er terapeut, dyrlæge, tandlæge, mekaniker eller på anden vis arbejder med mennesker, der skal reservere tid hos dig.

Får du brugt din blog?

Her kan du gøre dine kunder opmærksom på kvaliteten af dine produkter eller servicer, ved at skrive uddybende om dem og fremhæve fordelene.
Du kan også skabe en oplevelse af merværdi for dine kunder ved at fortælle dem hvordan de kan få mest muligt ud af deres produkt eller forlænge levetiden. Hvis du er fysioterapeut kan du f.eks. vise et par styrketræningsøvelser eller udstræk til gavn for sundheden. Det giver din virksomhed troværdighed.

Søger du nye kollegaer, er din hjemmeside et sikkert sted dine ansøgere vil kigge, for at få en fornemmelse af arbejdsmiljøet og kollegaerne. Der kan kan et indlæg på bloggen bruges som et interview hvor der spørges til trivsel og fordele ved arbejdspladsen.
Din blog kan også hjælpe dig med at forbedre din søgeoptimering på Google.

SEO – søgeoptimering

Vil du gerne være mere synlig for dine kunder, kan søgeoptimere på din hjemmeside, også kaldet SEO. Det er en grundig gennemgang af dit indhold, både tekst, titler og grafisk indhold, samt links både internt og eksternt. Man bliver aldrig færdig med seo, for dine konkurrenter optimerer også, for at komme foran dig. Men bare rolig: en god seo-opsætning kan hjælpe dig rigtig langt, og når du selv ved hvad du kan gøre for at optimere fremadrettet er du godt selvhjulpen.

Værdier

Som selvstændig vælger du dine egne værdier, og dine værdier er med til at tiltrække kunder. Det kan være nøgleord som “troværdighed, nærhed, grundighed, professionalisme, bæredygtighed, økologi, omsorg, ansvarlighed” for at nævne nogle stykker.
Lige siden jeg startede i 2018 har jeg haft en grøn profil.
Jeg har med årene sikret, hvad der svarer til 500m2 skov. Hver måned donerer jeg til 10m2. I starten var det 48kr/md og nu er det 120kr.
Det lyder ikke af meget, men jeg gør noget, der giver mening for mig. Jeg tror, at vi har brug for mere vild natur, for at sikre ren luft til os selv og vores kære i fremtiden. Jeg har også andre tiltag mod at reducere mit CO2-aftryk.
Det kan du læse mere om på denne side: Bæredygtigt webdesign

Hvad er dine værdier og kommer de tydeligt frem?

Tak for din tid og held og lykke med det hele derude. Hvis du har brug for hjælp til noget af det jeg har nævnt, er du velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner herfra.

Webdesigner
Thomas Eriksen
+45 31 72 35 42
hej@sydfynswebdesign.dk
Sydfyns Webdesign

Thomas Eriksen

Administrator | Webdesigner