Skip to main content

Bliv din egen webmaster

Lær at lave din egen professionelle hjemmeside eller webshop, og skriv samtidig en kompetence mere på dit CV.

Sammen over en videosamtale, jeg deler min skærm og jeg viser dig, hvordan du skal gøre. Du kan stille alle de spørgsmål du vil, fra vi starter, til din hjemmeside er live og du er klar til at annoncere. Kurset er delt op i 6 moduler á 1 time, hvor vi snakker sammen og jeg guider dig. Du kan stille spørgsmål undervejs. Får du problemer undervejs hjælper jeg dig.

Kvinde der lærer WordPress hos sydfynswebdesign.dk
Computer der står klar til at lave webshops med onlineftersyn.dk

Hvordan du kommer i gang  🙋‍♂️

Hvis ikke du allerede har et domæne og et webhotel, så viser jeg dig hvordan du får det her. Du vil også lære WordPress at kende, for det er det program vi skal bruge til din hjemmeside eller webshop. Det er gratis og bruges på mere end 1/3 af hele verdens hjemmesider og webshops. Det er altså gennemtestet og kan skaleres til dit behov, efterhånden som din virksomhed vokser.

Indhold: Det er ikke svært  ✍️

Jeg viser dig hvordan du opretter og redigerer de sider som din hjemmeside eller webshop skal bruge. F.eks sider som “Om virksomheden”, “Kontaktside”, “Info” eller “Medarbejdere”. Du kan ændre i dem senere hvis indholdet kræver det.

Her er navngivning også vigtigt, så dine sider er lette for dine kunder at finde rundt i, og din samlede søgeoptimering til Google får et godt afsæt.

Design: Sådan gør du 👨‍🎨

Jeg har undervist i design på multimediedesigner-uddannelsen og viser dig hvordan du laver et brugervenligt design, der taler til kunden og fremhæver dit budskab. Jeg viser dig også hvordan du kan bruge CSS (styling kode) til at få mulighed for at style alt på din hjemmeside eller webshop. Fra farve til form, størrelse, placering og meget mere.

Farver og skrifttyper  🌁

Der er symbolik i farver og skrifttyper. Jeg giver dig professionelle guidelines der virker til din målgruppe.

Optimer din hjemmeside  🚀

Dine designvalg har betydning for din hjemmesides eller webshops hastighed. Jeg viser dig hvordan du får din hjemmeside til at indlæse hurtigt til glæde for dit publikum, og for dig.

Kontaktformular  📨

Du lærer hvordan du sætter en kontaktformular op på din side, så dit publikum kan skrive til dig ang et samarbejde eller en bestilling på et produkt.

Plugins  ⚙️

Med over 60.000 plugins kan du få din hjemmeside til at gøre meget mere. Jeg viser dig hvordan du finder de bedste, hvordan du installerer dem og hvad du skal være opmærksom på i processen.

SEO  🔍

Søgeoptimering. Vi skal snakke tekstoptimering, indstilling af plugins, navngivning af billeder, links og meget mere. Jeg fortæller dig hvad du skal gøre for, at din nye hjemmeside eller webshop bliver synlig for din målgruppe.

Hold den gode kontakt til dine kunder

Få gode råd til at engagere din målgruppe og hold kontakten med bl.a. nyhedsbreve og sociale medier.

Vi snakker om at skabe merværdi med det produkt eller den service du gerne vil tilbyde.

Særlige ønsker

Formålet med dette kursus er at du kan hjælpe dig selv og har en forståelse for grundlæggende webdesign, og hvordan du administrerer en hjemmeside eller webshop, i dette tilfælde WordPress.

Et kursus tilpasset dine behov

“Gennem de sidste 10 år, har jeg lavet alle begynderfejlene, så du ikke behøver. Du kan i stedet komme godt fra start og spare mange timer, frustrationer og penge.”

Thomas EriksenWebdesigner

Swipe i kortene herunder

⬅️ ➡️