Skip to main content
Giv et godt førstehåndsindtryk
med en flot og brugervenlig

Hjemmeside

Jeg leverer en sikker og skalérbar hjemmeside med plads til alle dine sider, blogindlæg, billeder, video m.m.

Sammen aftaler vi designet, så dine kunder får et bedre indblik i hvem du er og hvad du tilbyder.

Jeg kan hjælpe med at lægge tekster og billeder ind, eller oprette de sider du skal have, eller den blog du skal bruge. Det aftaler vi.

Er du interesseret i en webshop kan du læse mere her.

Webshop

Ny hjemmeside

– en proces, der ikke behøver være svær eller dyr.

Overvejelser før start

Formål - hvad vil du opnå med en hjemmeside?

Hvad vil du opnå med din nye hjemmeside?

Vil du

 • profilere dig selv og tiltrække kunder?
 • udbygge dit netværk af kontakter?
 • formidle viden og information?
 • skabe et online forum?
 • føre en markedsføringskampagne?
 • andet?

Jo bedre du kan definere formålet for din nye hjemmeside, jo større chance er der for, at din hjemmeside bliver en succes.

Målgruppe - hvem henvender hjemmesiden sig til?

Hvem skal du henvende dig til?

Prøv at segmentere din målgruppe.

Er det

 • folk med et bestemt behov?
 • folk med en fælles interesse (hobbyister)?
 • folk med fælles værdisæt
 • folk med et problem du kan levere service til?
 • folk der vil ændre livsstil?

Igen, prøv at bliv bevidst om hvem du vil henvende dig til. Det spiller en rolle i fht. valg af farver, skrifttype, sproglig tone, stemning m.m.

GDPR og andet lovpligtigt

Datapolitik

Din hjemmeside bør opfylde de lovmæssige krav der nu engang gælder. Du forventes f.eks., at gøre opmærksom på Googles brug af dataindsamling, som du kan tilgå i Google Analytics.

Som virksomhed bør man også oplyse cvr-nummer og kontaktoplysninger, så kunder kan komme i kontakt med jer, hvis de skulle have brug for det.

Lovgivningen ændrer sig med jævne mellemrum og det er derfor en god idé at få sin hjemmeside efterset.

SEO = søgemaskineoptimering

SEO

Der er meget man selv kan gøre, når man skal søgemaskineoptimere sin hjemmeside. Indhold vægtes højt af Google og derfor bør I vide hvordan man skriver en god seo-tekst. Også billeder kan man tilføje mange oplysninger til. Det vil også give jer et godt forspring. SEO bliver man aldrig færdig med. Man kan blive ved og man skal blive ved. Skriv nyt indhold hver uge. F.eks. med en blog. Det kan vi tage en snak om.

Brugervenlighed

Brugervenlighed

At lave SEO er som at have et skilt hængene udenfor sin butik i gågaden. Der hænger mange skilte men af og til kommer folk ind i din butik. Når de så er kommet ind, skal du sørge for at butikken er spændende indrettet, har spændende aktuelt indhold at tilbyde og er anvendelig for folk i din målgruppe. Sådan er det også med en hjemmeside eller webshop. Det er tidskrævende, at designe en hjemmeside, så den passer til målgruppen. Det kræver research og grundige overvejelser. Svagtsynede bør tilbydes letlæselig tekst, knapper bør være nemme at ramme, hvis man ryster lidt på hånden, sætninger ikke for komplicerede, osv. Ellers går folk igen, og det er ikke sikkert de kommer igen.

En sikker og robust hjemmeside

IT-sikkerhed

Med internettet er alle i verden forbundet med hinanden. Folk kan besøge din hjemmeside. De kan også forsøge at hacke den for at tilegne sig værdifulde oplysninger, som kan sælges videre til identitetssvindlere. Danmark er et af de lande i verden med mindst korruption. Også et velhavende land med relativt lav IT-sikkerhed. Det ved folk efterhånden godt. Derfor er det vigtigt at beskytte sig. Jeg laver kun hjemmesider på krypterede websteder. Med andre ord så slører jeg hjemmesiden for uønskede besøgende. Derudover ansætter jeg et “vagtfirma” til at patruljere inde i din butik. Det koster ikke dig noget, da det er et program der scanner og analyserer din hjemmeside. Men det kræver opsyn og handling hvis scanneren fanger noget. Derfor bør du kontakte mig eller en anden sagkyndig hurtigst muligt så du kan få smidt banditten ud. Generelt er det en god ide at have et abonnement hvor din hjemmeside bliver efterset jævnligt. Det tilbyder jeg også.

Wordpress - hjemmesidens motor og fundament

WordPress

WordPress er et styresystem for hjemmesider. Faktisk er tæt på 1/4 af verdens hjemmesider udviklet på WordPress. Det er med andre ord gennemtestet af millioner af brugere og udviklere. Det udvikles løbende, så nye teknologier bliver implementeret og forældede teknologier fravalgt. WordPress er såkaldt Open-Source, dvs at udviklere over hele verden med ekspertviden kan anmode om at få lov til at forbedre det, til glæde for alle brugere. Open-Source betyder også at det er gratis at bruge og gratis at hente opdateringer. Det der koster noget er at have en teknikker til at installere og teste systemet. Der findes et hav af plugins (udvidelser) der udbygger funktionaliteten af WordPress så jeg kan “skræddersy” en hjemmeside der passer dit behov.

Skal stå flot på telefoner, tablets og skrivebordscomputere

Tilpasning

I dag forventes det at en hjemmeside kan læses nemt på alle skærmstørrelser. Hvis en hjemmeside ikke skalerer sig efter skærmen, så kan det give et sjusket indtryk.

Kvalitetsdesign

Din hjemmeside vil virke både på mobiltelefon, tablet og alm. computer. Sammen vælger vi en farve- og skriftopsætning, der passer til dit ønske. Du kan altid skifte den senere, hvis du ønsker. Intet er låst fast.

Hurtig og sikker

I dag vil besøgende højst vente 2 sek. før en hjemmeside er klar til visning. Hastighed kan afgøre om en brugeroplevelse bliver god eller dårlig. Jeg kan forsyne dig med hurtig indlæsningshastighed og med et SSL-certifikat, så dine data er godt beskyttede.

Du ejer hjemmesiden

Selvom det er mig, der sammensætter din hjemmeside, er det dig der ejer den. Du kan tage den med dig uden at skulle betale løsesum eller lignende. Hos mig betaler du kun for den tid jeg bruger.

Processen

Indledende møde og forventningsafstemning

For at din hjemmeside skal blive en succes er det vigtigt at jeg lærer dig eller din organisation at kende. Gennem et besøg og et interview, danner jeg mig et indtryk af hvem du/I er, hvilke værdier du/I har, hvilken branche I er en del af og hvad I vil formidle. Det er den overordnede del som skal forstærke jeres identitet. Brandingen. I forbindelse med brandingen snakker vi om design, farver, brugervenlighed, stemning, m.m.

Vi kommer også til at drøfte en kravspecifikation, hvor vi snakker om hvad hjemmesiden har behov for af funktionalitet for at række ud til jeres målgruppe. Vi kan altid udbygge funktionaliteten af jeres hjemmeside senere hen. I denne fase er det “need-to-have”, fremfor “nice-to-have”.

Vi snakker også her om jeres mål for fremtiden, hvad I forventer hjemmesiden skal kunne gøre for jer og hvor meget arbejde I skal forvente at lægge i at drive hjemmesiden. En hjemmeside med et webshop-modul på, skal sælge og I skal derfor indregne håndtering af pakker, varelager, m.m. Det er mere omfattende end en hjemmeside som på en måde er det samme som jeres butiksvindue. Det er her jeres målgrupper kigger ind og danner sig et indtryk af jer.

Betingelser

Vær opmærksom på at dette møde er inkluderet i hjemmesidepakkerne. Hvis vores samarbejde afbrydes før tid, vil du/I blive faktureret for dette møde samt den tid jeg måtte have brugt på en evt udvikling af siden.

Udviklingen går i gang

På baggrund af vores indledende møde bygges hjemmesiden nu op. Undervejs i processen kan vi føre en dialog og hvis I skulle ønske mere, så kan vi få det med. Tilføjelser vil blive faktureret adskilt.

Evt rettelser og tilpasninger inden afslutning

Når hjemmesiden er ved at stå færdig, kan I kigge med. Nysgerrigheden er stor og det er spændende at få et kig over skulderen. Hvis der er nogle særlige ønsker her, kan det blive rettet til. Det vil blive faktureret adskilt.

Overdragelse af hjemmeside og instruktion

Nu får du/I overdraget hjemmesiden og overtager styringen. Jeg vil instruere dig/jer i at betjene kontrolpanelet bag ved hjemmesiden og gøre dig/jer opmærksom på “best practice”. Altså, tommelfingerregler for at lægge tekst og billeder ud. Som I kan læse om flere steder på min hjemmeside her, så er det vigtigt at vedligeholde sin hjemmeside. Uanset hvad man bruger den til. I kan købe et vedligeholdelsesabonnement hos mig, så sørger jeg for at siden bliver sikkerhedskopieret, opdateret og fungerer som den skal.