Skip to main content
Miriam Poulsen - selvstændig psykolog

Ny hjemmeside med integration af Terapeut Booking plugin

Miriam Poulsen er psykolog og vil gerne have sin egen hjemmeside hvor hendes kunder kan bestille og ændre deres tid. Hun tilbyder hjertevarme og hjælp til selvhjælp, uanset problematikken.

Sammen har vi fundet et udtryk som er stærkt, roligt og feminint, for at signalere hvem Miriam er som person og hvad man kan forvente som klient hos hende.

Screenshot af shop hos Stenstruplund lavet af sydfynswebdesign.dk
Stenstruplund Kursuscenter

Ny hjemmeside med opskriftmodul

Stenstruplund Kursuscenter er et rigtig hyggeligt kursuscenter som har eksisteret i 20 år. De havde brug for en ny hjemmeside, og havde på forhånd en masse ønsker til layoutet. Sammen fik vi sat hjemmesiden op, så den med design og tekst, fortæller hvem de er og hvad de kan tilbyde. Et sted til fordybelse, hvor det handler om nærhed. Ejerne styrer selv indholdet på hjemmesiden. Hjemmesiden vedligeholdes med systemopdateringer af sydfynswebdesign.dk

Screenshot af shop hos Localscore lavet af sydfynswebdesign.dk
LocalScore

Ny hjemmeside med bestillingsmodul

LocalScore er et nyt iværksætteri, som tilbyder live-opdateringer af kampresultater i amatørsporten. De vil gerne signalere hygge, holdånd, sammenhold og leg, kædet med seriøsitet. Hjemmesidens indhold styres af klienten. Klik på billedet for at se hjemmesiden.

Screenshot af shop hos Baunbaek & Lyn lavet af sydfynswebdesign.dk
Baunbaek & Lyn

Ny webshop

Baunbaek & Lyn ønskede en ny webshop og et nyt webhotel. Baunbaek & Lyn sælger hovedsagligt produkter til mænd. De sælger også vinyler (grammofonplader) og det helt store, deres eget håndværk i læder. Webshoppen skal afspejle den stemning, som deres fysiske butik emmer af. Baunbaekoglyn styrer selv indholdet, mens webshoppen vedligeholdes med systemopdateringer af sydfynswebdesign.dk.

Screenshot af shop hos Cheapsheep lavet af sydfynswebdesign.dk
cheapsheep.dk

Ny webshop, søgeoptimering og vedligehold.

Cheapsheep.dk er en nystartet virksomhed, der tilbyder funktionelt og helt kradsefrit uldtøj af merinould, til sport og andre aktiviteter. De skulle selvfølgelig bruge en webshop, samt søgeoptimering og vedligeholdende eftersyn. Webshoppen vedligeholdes af sydfynswebdesign.dk

Onlineeftersyn's hjemmeside eksempel
Onlineeftersyn.dk

Ny hjemmeside til sydfynswebdesign.dk

Min egen hjemmeside har jeg selvfølgelig selv lavet og her kan du se hvad jeg bl.a. kan gøre for dig. Jeg ville lave noget der signalerer professionalisme i øjenhøjde. Imødekommende seriøsitet. Jeg har lavet alt selv. Hjemmeside, logo, farvevalg, tekster, billedredigering, m.m.

Thomas Eriksen

+45 31723542

Webdesigner

kontakt@sydfynswebdesign.dk

Hvad tænker du når du hører ordet brugervenlig hjemmeside? Er det dig som sælger eller annoncør som skal kunne bruge hjemmesiden, eller er det dine besøgende, din målgruppe, som skal bruge din hjemmeside?

Det er jer begge. Du har brug for et brugervenligt administrativt overblik over din hjemmeside, så du kan foretage ændringer, rette fejl, eller tilføje indhold. Dine besøgende har brug for et godt overblik for at kunne finde det de leder efter.

Med brugervenlighed følger også brugeroplevelse. Hvordan føles det at bruge din hjemmeside? Er den hurtig, overskuelig, effektiv og nem at bestille fra, eller det modsatte? Signalerer den seriøsitet og sikkerhed og er den tiltalende for din målgruppe?

Tag kontakt og lad mig hjælpe dig/jer med at optimere jeres hjemmeside eller webshop. Jeg kan også hjælpe på andre områder, f.eks. med kundepleje, også kaldet fastholdelse af kunder. Her handler det om kundeoplevelsen overordnet set.